Vi har nu fået designet, tilpasset, trykt, skåret og ophængt vores plakater. Plakaterne er designet af vores dygtige fotograf og grafiker @ChristianMørkeberg, som har brugt sin kunstneriske snilde til gang på gang at kreere oplæg til reklameplakater. Vi har valgt de to plakater som ses på billedet hvor Magnus er ved at gøre plakaterne klar til fragt. Vi valgte to plakater som hver især symbolisere de ydelser vi kan levere til vores kunder, henholdsvis grafisk og fotografisk. Billederne på vores fotoplakat er taget af vores yderst perfektionistiske fotografer @DarioKozuh og @ChristianMørkeberg.

Vi i ledelsen er meget tilfredse med det endelige produkt, da vi mener at plakaterne virkelig udstråler det høje faglige niveau som DesignDanmark står for. Vi får desværre ikke designet en plakat der skal kunne reklamere for vores ydelser som webintegratorer, da vi efter vores egen mening ikke har ansat nok webintegratorer og webdesignere. Vi har til gengæld været yderst heldige med den ene webintegrator som vi har ansat, dog ville yderligere reklame opfordre til et ordrepres, som han alene ikke ville kunne bære. Vi har derfor valgt at stryge denne plakat indtil videre, og fortsætte med den naturlige ordrestrøm vi har i øjeblikket. 

Martin,
Marketingchef.