hvervning_3

Så fik vi erhvervet os to nye grafikere! Velkommen til @PeterRatgen og @JacobFaarup. Vi har allerede oplevet hvad disse to skarpe unge grafikere er i stand til, og vi er lykkelige for at kunne tilføje deres kunnen til vores firma og se dem udvikle sig med opgaverne. @PeterRatgen er udover sine logokreeringegenskaber også en dybdegående animator der stærkt styrer AfterEffects og skaber smuk motion-graphic. Vi er derfor glade for langsomt at kunne annoncere med denne grafiske ydelse, som er en yderst spændende kategori for sig selv.

hvervning_4

Det er virkelig berigende at vi nu er med til uge for uge at se virksomheden vokse. Design Danmark har selvfølgelig været i vækst siden vi startede, dog er vi nu ved at være ved vejs ende med at udfylde, oprette og skrive, alle de kedelige formalier der skal til før vi med sikkerhed kan starte op ved fulde sejl. Vi er derfor også ved at være færdige med at samle det gode team der skal til for at drive en virksomhed på det niveau som vi ønsker. Vi er dog altid på udkig efter nye talentfulde ansatte, hvis du er en ung kreativ grafiker/fotograf/webintegrator/webdesigner/app develepor/animator så send os en ansøgning!